מצרכים
- 500 גרם בשר טחון
- 4-5 תפוחי אדמה
- 2 בצלים
- קופסת פטריות טריות פרוסות
- 1/2 כוס מים רותחים
- 2 שיני שום פרוסות דק
- 3 כפות שמן
- כפית פטרוזיליה קצוצה
- כפית קורנית קצוצה
- רבע כפית כורכום
- מלח
- פלפל
אופן הכנה
- בסיר מבשלים את תפוחי האדמה ומכינים מהם מחית בתוספת מלח לפי הטעם.
- במחבת מטגנים בצל, שום ופטריות ומוסיפים את הבשר, מים רותחים והתבלינים ומערבבים עד להשחמה.
- לוקחים תבנית אפיה משטחים את תעבורת הבשר ומעליה מורחים את מחית תפוחי האדמה ומשטחים לפשטידה חלקה. מטפטפים מעט שמן על השכבה העליונה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים 30 דקות.