קציצות בשר עשירות ברוטב עגבניות

מצרכים

  • 1 בצל קצוץ
  • 500 גרם בשר טחון טרי
  • 1 קופסת עגבניות מקולפות MUTTI
  • 1 קופסת רסק עגבניות MUTTI
  • כוס פירורי לחם מתובלים
  • פטרוזיליה קצוצה
  • פפריקה אדומה
  • 1 ביצה
  • שמן זית
  • מים
  • פלפל שחור ומלח
  • 1/2 כפית כמון
  • 2 שני שום קצוצות

אופן הכנה

מערבבים בקערה גדולה את הבשר עם פטרוזיליה, ביצה ופירורי הלחם עד לקבלת מסה אחידה, מרטיבים את הידיים במים ואז יוצרים כדורים.

מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן זית עד להזהבה, מוסיפים את הרסק, פרוסות העגבניות, שום וכוס וחצי מים. לתבל לפי הטעם האישי ולבשל את הרוטב במשך 20 דקות. כאשר רוטב העגבניות רותח להניח את הקציצות בעדינות ולבשל ברוטב למשך 30 דקות.