צלי בקר

זמן בישול:

15 דקות

מצרכים

  • 1.5 קילו בשר בקר – הפלש פילה
  • 1 בצל בינוני
  • 1 עלה סלרי קצוץ
  • 1 פלפל ירוק קצוץ דק
  • 1 גזר קצוץ
  • 1 כף פטרוסיליון
  • 3 שיני שום (מעוך)
  • 3-4 עלי דפנה
  • 1.5 כוס יין אדום יבש
  • 1 חבילת רסק עגבניות
  • 1 כף מרק עוף
  • שמן
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנה

לאדות את הבשר והירקות בסיר המכיל את כל כמות הבשר. לבחוש מידי פעם.

לאחר שהירקות הזהיבו להוסיף את היין ולהניח לו להתאדות מעט ולהוסיף את רסק העגבניות.

שוב לאדות.

לאחר מכן להוסיף את הפלפל ואבקת המרק ולהמשיך לבשל על אש קטנה.

זמן הבישול בין שעה וחצי לשעתיים.

את המלח להוסיף בסוף הבישול.