פרגית עם בצל ופלפלים

מצרכים

  • 1/2 קילו פרגית חתוך לקוביות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 1 פלפל חריף- להוציא את הגרעינים
  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • 1 שום כתוש (לשים בתוך התערובת של הפרגיות)
  • 1 כפית שטוחה של מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה של פפריקה
  • 1/2 כפית כמון
  • קמצוץ קינמון

אופן הכנה

לערבב את כל התבלינים יחד עם שמן קנולה ולהכניס את הפרגית פנימה

להתחיל לטגן את הבצל, הפלפל והשום עד להשחמה, להוציא ולצנן.

באותה מחבת לשים את הפרגית עם השמן והתבלינים ולטגן כ- 10 דקות.

תוך כדי ערבוב להחזיר את הירקות לעוד 5 דקות.

מומלץ להגיש עם אורז לבן.