פאי רועים

מצרכים

  • 500 גרם בשר טחון
  • 4-5 תפוחי אדמה
  • 2 בצלים
  • קופסת פטריות טריות פרוסות
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • 3 כפות שמן
  • כפית פטרוזיליה קצוצה
  • כפית קורנית קצוצה
  • רבע כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה

  • בסיר מבשלים את תפוחי האדמה ומכינים מהם מחית בתוספת מלח לפי הטעם.
  • במחבת מטגנים בצל, שום ופטריות ומוסיפים את הבשר, מים רותחים והתבלינים ומערבבים עד להשחמה.
  • לוקחים תבנית אפיה משטחים את תעבורת הבשר ומעליה מורחים את מחית תפוחי האדמה ומשטחים לפשטידה חלקה. מטפטפים מעט שמן על השכבה העליונה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים 30 דקות.