מצרכים
- 500 גרם שרימפס נקי
- 1 פחית חלב קוקוס
- 1 פלפל צ'ילי
- 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
- 250 גרם אננס (מקופסת שימורים)
- 2 בצל ירוק
- 4 שיני שום קצוצות
- מיץ לימון
- 3 כפות רוטב דגים
- 1 כפית סוכר
- מלח ופלפל שחור עפ"י הטעם
- שמן זית
אופן הכנה
בווק או במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
כשהשמן חם מטגנים את הג'ינג'ר, הצ'ילי, השום והבצל הירוק.
אחרי 2 דקות מוסיפים את החלב קוקוס, מיץ לימון, רוטב דגים והסוכר.
מביאים לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס והאננס ומבשלים עד שהם מוכנים (3-4 דקות).
להגשה: אורז לבן וחופן פטרוזיליה.