ביף סטרוגנוף

מצרכים

500 גרם רצועות פילה בקר

1 סלסלת פטריות

2 שיני שום פרוס

1 בצל לבן פרוס לרצועות

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כפית חרדל

1/3 כפית אגוז מוסקט

25 גרם חמאה

1 כף שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנה

במחבת מטגנים את הפטריות בחמאה ומעט שמן זית,

מוסיפים את שיני השום לדקה ואז יוצקים את השמנת, החרדל והתבלינים

כשהרוטב מתחיל לבעבע מנמיכים לאש קטנה.

במחבת רחבה מטגנים את הבצל להשחמה קלה ומוציאים לצלחת

באותו מחבת מוסיפים מעט שמן ומקפיצים את הרצועות בקר עד שמקבל צבע מעט אפור

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים את הבצל המטוגן והרוטב ומביאים לרתיחה קלה תוך כדי ערבוב

מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דקות

בתאבון

מוצרים מהמתכון:

test